Κυριακή, 15 Μαϊος 2022 21:50

Μαζί μια αγκαλιά

Όπου υπάρχει αγκαλιά είμαστε και εμείς με τα παιδιά μας.

Στην πρωτότυπη αυτή διοργάνωση του φαρμακευτικού συλλόγου Λάρισας,  συμμετείχαμε με μια ιδιαίτερα γευστική δράση. 

Το εργαστήριο μαγειρικής/ ζαχαροπλαστικής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας  μαγείρεψε με σεφ της πόλης για τους δημότες της.

Προσφέρθηκαν δωρεάν εδέσματα και τα παιδιά μας επέδειξαν τις ικανότητες τους.

 

Το περίπτερο επισκέφτηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός , ο οποίος και συνομίλησε με τα παιδιά και τους εκπαιδευτές τους,  ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ.  Α. Καλογιάννης και πλήθος κόσμου. 

Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τα 300 άτομα ημερησίως. 

 

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε σε όλους η συμμετοχή της Αεροπορίας στη διοργάνωση αυτή. Σεφ από την 110 Π.Μ  ετοίμασαν και μοίρασαν με τα παιδιά μας στους περαστικούς κεντρικής πλατείας  πεντανόστιμα club sandwiches . 

 

Ο Αρχηγός Α.Τ.Α Αντιπτέραρχος (Ι) Γ. Φασουλας επισκέφτηκε το περίπτερο μας,  συνεχάρη το προσωπικό μας, θαύμασε τα παιδιά μας και δήλωσε αρωγός σε κάθε μας δράση εξωστρέφειας και δημιουργικότητας και τον ευχαριστούμε για αυτό. 

 

Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συμμετείχαν ενεργά όλες τις ημέρες της διοργάνωσης- στα παιδιά μας, στους εκπαιδευτές τους και στους σεφ - αλλά  κυρίως στους διοργανωτές που μας έδωσαν την ευκαιρία της συμμετοχής και  προβολής του έργου μας.

 

Η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας,

Δήμητρα Παππά