Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 21:22

"υπόσχεση αγκαλιάς"

 

...'υπόσχεση αγκαλιάς' στους περιθαλπόμενους μας, στο προσωπικό μας και σε όλους μας… έδωσαν τα πρώτα φιαλίδια εμβολίου, έναντι του covid19 ,που έφτασαν σήμερα το πρωί στο παράρτημα Τρικάλων του κέντρου μας, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε μια σχεδόν γιορτινή ατμόσφαιρα και καθώς άδειαζαν ένα ένα τα φιαλίδια, η σκέψη άρχισε να πηγαίνει πιο κοντά σε στιγμές που μας έλειψαν, σε στιγμές αγκαλιάς που στερηθήκαμε. 

Οι ηλικιωμένοι μας αποζητούσαν ένα χρόνο τώρα ένα άγγιγμα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μια συζήτηση από κοντά σε απόσταση μικρότερη από 50 εκ και εμείς από αγάπη τους το στερούσαμε… μα τι αγάπη είναι άραγε αυτή...
σήμερα αρχίσαμε να ελπίζουμε ξανά...

Σε μια απίστευτα συντονισμένη προσπάθεια, από την επιτροπή εμβολιαστικού σχεδιασμού, το γραφείο της Υφυπουργού κας Δόμνας Μιχαηλίδου, τον Ε.Ο.Δ.Υ, την 5η Υ.Π.Ε, το Ε.Κ.Α.Β και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της περιφέρειας Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι πρώτοι 90 περίπου εμβολιασμοί στο παράρτημα Τρικάλων. 

Θερμές ευχαριστίες και περίσσεια ευγνωμοσύνη προς:

την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου
τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κο Κώστα Αγοραστό
τον υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κο Ηλία Τσαούση
την κα Νάτσινα Δήμητρα
τον κο Σταμνά Κωνσταντίνο πρόεδρο ΕΚΑΒ
το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ
τον ιατρό του κέντρου Κ.Κ.Π.Θεσσαλίας κο Σταύρο Χιώτη
τον Πνευμονολόγο του κέντρου κο Γιώργο Καλφούντζο 
την συντονίστρια covid 19 κα Κολοβού Αγάπη
όλο το προσωπικό του παραρτήματος Τρικάλων

Πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά και έτσι μόνο θέλουμε να δημιουργούμε συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης  για όλους όσους μας έχουν ανάγκη.

 

Η πρόεδρος

Δήμητρα Παππά